Tonton Drama Sweet Dreams Episod 1-18

Tonton Drama Sweet Dreams Episod 1-18. Saksikan drama Sweet Dreams yang bakal muncul di kaca tv anda. Drama ini diarahkan oleh pengarah hebat Michael Ang dan menampilkan beberapa pelakon hebat antaranya Mira Filzah, Ben Amir dan ramai lagi. Drama ini akan disiarkan pada bulan Ogos nanti selama 28 episod. Jangan lupa saksikan drama ini setiap hari Isnin hingga Khamis mulai jam 10.00 malam di slot MegaDrama Astro Ria.

Tonton Drama Sweet Dreams Episod 1-18

Tonton Drama Sweet Dreams Episod 1-18

Berikut dikongsikan adalah maklumat tentang Drama Sweet Dreams yang memaparkan senarai pelakon, sinopsis dan siaran langsung :

JUDUL : SWEET DREAMS

EPISOD : 18 episod

TARIKH TAYANGAN : Ogos 2019

WAKTU SIARAN : Isnin-Khamis, 10:00 malam

SIARAN TV : Slot MegaDrama Astro Ria

PENGARAH : Michael Ang

PRODUKSI : –

PELAKON : Ben Amir, Mira Filzah

Synopsis Drama Sweet Dreams 

Putri – Gelaran seperti Ratu Kelam Kabut, Minah Clumsy sudah cukup sinonim dengan dirinya sejak kecil lagi. Habis semua tiang dan dinding dia langgar, malah sudah banyak kali dia jatuh tertonggeng ke dalam longkang. Bernasib malang atau dia memang punya masalah koordinasi fizikal tak balance?

Namun beberapa siri kejadian malang tiba-tiba berubah dengan kemunculan seorang jejaka misteri yang sering menyelamatkannya. Tak sempat mencium tanah, tubuh dia sudah disambut. Tak sempat tergolek, tangannya sudah dipaut. Pelik, lelaki itu mutant atau superhero? Datangnya sering tanpa isyarat.

Cara Menonton Drama Sweet Dreams

EPISOD 1

EPISOD 2

EPISOD 3

EPISOD 4

EPISOD 5

EPISOD 6

EPISOD 7

EPISOD 8

EPISOD 9

EPISOD 10

EPISOD 11

EPISOD 12

EPISOD 13

EPISOD 14

EPISOD 15

EPISOD 16

Selamat menonton drama Sweet Dreams di saluran slot MegaDrama Astro Ria!

Leave a Reply

%d bloggers like this: